Personalisatie

Bedrijfskleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling van uw organisatie. Wij hebben een groot assortiment kleding voor de ultieme uitstraling van uw bedrijf! Het assortiment kunt u zowel in de webshop bekijken als in de catalogi. Essaco B.V. kan zowel kleine als grote oplages textiel voor u bedrukken. Zowel bedrijven, verenigingen en particulieren kunnen bij ons terecht voor het laten bedrukken van kleding. Wij kunnen uw logo in elke gewenste kleur bedrukken. De bedrukkingen zijn uitstekend geschikt voor toepassing op de meest uiteenlopende soorten werkkleding, promotionelekleding of sportkleding.

Wij brengen de hoge kwaliteit bedrukking rechtstreeks aan op de stof en deze voelen zeer soepel aan. Een groot voordeel is dat de kleding daardoor aangenaam blijft aanvoelen bij het dragen. Door de professionele kwaliteit blijven de bedrukte stukken zelfs bij intensief wassen en/of chemisch reinigen soepel aanvoelen en blijven de kleuren mooi.

Bekijk onze populaire categorieën werkkleding om te bedrukken met bedrijfslogo of slogan:

Werkshirts Categorie  Werkpolo categorie  Werkbroek categorie  Werkbroek categorie  Signaalkleding categorie  

Wilt u graag advies over de juiste keuze van bewerken van uw bedrijfslogo en of teksten? Dan kunt u gerust contact opnemen via: 0031-(0)-187-481624 of stuur een mail naar info@essaco.com

Kleding bedrukken is een goede manier om je marketing boodschap over te brengen aan je doelgroep. Wilt u van onze service gebruik maken, lees dan eerst even het stappenplan goed door. Zo weet je namelijk hoe je de tekst of logo aan doorgegeven. Zo weet je zeker dat je snel de bedrukte kleding in huis hebt.

  • Stap 1 : Maak een keuze of je een logo of een stuk tekst op textiel wilt laten bedrukken.
  • Stap 2 : Als u voor een logo kiest is het belangrijk dat u deze dan digitaal aanleverd in EPS, .PDF of .AI -vector bestand. Het bestand moet wel opgemaakt zijn in een grafisch programma zoals Illustrator of Photoshop.
  • Stap 3 : Daarna maken wij van de tekst of het logo een transfer. De kosten van het bedrukken van kleding varieert en is afhankelijk van de techniek en afmeting, ondergrond en het aantal kleuren.
  • Stap 4 : Wij bedrukken het kledingstuk door middel van een transferdruk. De kledingstukken kunt u zelf aanleveren of bij ons bestellen.

Essaco B.V. maakt gebruik van één techniek om kleding te bedrukken:

  • Transferdruk

Omschrijving van Transferdruk

Transferdruk wordt veel toegepast in de textiel industrie maar is ook erg geschikt voor kleine en grotef oplages. Het is een effectieve manier om snel en goedkoop een logo of tekst op kleding te zetten. Het aanbrengen van verschillende kleuren gebeurt rechtstreeks door middel van een transfer druk. Deze wordt onder hoge temperatuur met een transfer pers op het stuk textiel geperst. Met deze techniek kunnen ook diverse soorten materialen worden voorzien van een belettering en of logo. Essaco B.V. gebruikt deze techniek vaak om kleding te voorzien van reclame. Denk hierbij aan een shirt, werkbroek en overalls.

Essaco B.V.
Sommelsdijkse Haven 3
3245 MA SOMMELSDIJK

THE NETHERLANDS

☎ 0031-(0)-187-481624
✉ info@essaco.com
BTW / VAT NL-854665729B01
KvK / CoC 62121596

Privacy en Cookieverklaring

Facebook Essaco Instagram Essaco

Copyright © 2020 Essaco B.V. All rights reserved.