Personalisatie

Bedrijfskleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling van uw organisatie. Wij hebben een groot assortiment kleding voor de ultieme uitstraling van uw bedrijf! Het assortiment kunt u zowel in de webshop bekijken als in de catalogi. Essaco B.V. kan zowel kleine als grote oplages textiel voor u bedrukken. Zowel bedrijven, verenigingen en particulieren kunnen bij ons terecht voor het laten bedrukken van kleding. Wij kunnen uw logo in elke gewenste kleur bedrukken. De bedrukkingen zijn uitstekend geschikt voor toepassing op de meest uiteenlopende soorten werkkleding, promotionelekleding of sportkleding. Ook kunnen wij kleding borduren voor een luxere uitstraling, hier zitten vaste instelkosten aan verbonden (afhankelijk van oplage).

Wij brengen de hoge kwaliteit bedrukking rechtstreeks aan op de stof en deze voelen zeer soepel aan. Een groot voordeel is dat de kleding daardoor aangenaam blijft aanvoelen bij het dragen. Door de professionele kwaliteit blijven de bedrukte stukken zelfs bij intensief wassen en/of chemisch reinigen soepel aanvoelen en blijven de kleuren mooi.

Bekijk onze populaire categorie├źn werkkleding om te bedrukken met bedrijfslogo of slogan:

 

Werkshirts Categorie  Werkpolo categorie  Werkbroek categorie  Werkbroek categorie  Signaalkleding categorie  

 

Wilt u graag advies over de juiste keuze van bewerken van uw bedrijfslogo en of teksten? Dan kunt u gerust contact opnemen via: 0031-(0)-187-481624 of stuur een mail naar info@essaco.com

Kleding bedrukken is een goede manier om je marketing boodschap over te brengen aan je doelgroep. Wilt u van onze service gebruik maken, lees dan eerst even het stappenplan goed door. Zo weet je namelijk hoe je de tekst of logo aan doorgegeven. Zo weet je zeker dat je snel de bedrukte kleding in huis hebt.

  • Stap 1 : Maak een keuze of je een logo of een stuk tekst op textiel wilt laten bedrukken.
  • Stap 2 : Als u voor een logo kiest is het belangrijk dat u deze dan digitaal aanleverd in EPS, .PDF of .AI -vector bestand. Het bestand moet wel opgemaakt zijn in een grafisch programma zoals Illustrator of Photoshop.
  • Stap 3 : Daarna maken wij van de tekst of het logo een transfer. De kosten van het bedrukken van kleding varieert en is afhankelijk van de techniek en afmeting, ondergrond, het aantal kleuren en het aantal transfers.
  • Stap 4 : Wij bedrukken het kledingstuk door middel van een transferdruk.

Essaco B.V. maakt gebruik van verschillende druktechnieken. Zo kunt u terecht bij ons voor transferdruk (meest voorkomend) maar u kunt er ook voor kiezen om de kleding te laten bedrukken middels zeefdruk.

Omschrijving van Transferdruk

Transferdruk wordt veel toegepast in de textiel industrie maar is ook erg geschikt voor kleine en grote oplages. Het is een effectieve manier om snel en goedkoop een logo of tekst op kleding te zetten. Het aanbrengen van verschillende kleuren gebeurt rechtstreeks door middel van een transfer druk. Deze wordt onder hoge temperatuur met een transfer pers op het stuk textiel geperst. Met deze techniek kunnen ook diverse soorten materialen worden voorzien van een belettering en of logo. Wij bij Essaco B.V. maken vaak gebruik van deze techniek en kan worden toegepast om veel verschillende kledingstukken.

Omschrijving van Borduring(en)

Bent u toch op zoek naar een luxere uitstraling? Dan kunnen wij u ook borduringen aanbieden. Dit geeft een professionelere indruk mee en gaat zeer lang mee, ook kan geborduurde kleding in de was op hoge temperaturen met de zekerheid dat het ontwerp blijft staan in een goede staat. Voor borduringen adviseren wij vaak een kledingstuk met een dikkere stof en bij kleding als jassen is een mogelijk nadeel dat er bij regen het water de jas doordringt, uiteraard speelt hier vaak de locatie van de borduring ook een rol. Geinteresseerd? Neem vooral contact met ons op, dit kan via: 0031-(0)-187-481624 of stuur een mail naar info@essaco.com

Copyright ┬ę 2021 Essaco B.V. All rights reserved.