Essaco BV is gespecialiseerd in het leveren van bedrijfskleding, persoonlijke beschermings middelen (PBM), ladders, trappen en steigers. Middels een netwerk van wederverkopers in Nederland en Belgie worden de producten aangeboden. Als totaal leverancier met een breed pakket aan bedrijfs-, maar ook o.a. sportkleding, promotioneel textiel is Essaco dan al snel een interessante partner. Naast uiteraard werkbroeken en t-shirts kan men er bijvoorbeeld ook terecht voor vlamvertragende kleding, kleding ten behoeve van de zorg, maar ook werkhandschoenen en veiligheidsschoenen. Met de voornamelijk aluminium ladders, trappen en steigers van Alpe, AluPro en Hymer voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik word het assortiment enorm.

Met sterke eigen merken zoals Blue Castle, Fortress, PKA, Tuffstuff en Wear4Workers kan een zeer uitgebreid pakket aan unieke artikelen worden aangeboden. Aangevuld met bekende merken zoals onder andere Clique, Craft, Cutter & Buck, Fruit of the Loom, Gildan, Jobman, Resullt, Slazenger, Teejays en Yoko kan vrijwel iedere doelgroep worden bediend.

Door middel van een goede service en het aanbieden van producten met een uitstekende kwaliteit proberen wij u aan al uw wensen te voldoen. Heeft u vragen en/of opmerkingen of hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Sommelsdijkse Haven 3

3241MA SOMMELSDIJK

T: 0031-(0)-187-481624
E: info@essaco.com
BTW.nr. / VAT NL-854665729B01

Routebeschrijving

Kaart van Essaco B.V.

Copyright © 2018 Essaco B.V. All rights reserved.