Maatregelen Coronavirus en Essaco

Zoals jullie vast allemaal hebben meegekregen zijn er diverse maatregelen getroffen door het RIVM met betrekking tot het Coronavirus. Ook wij zijn genoodzaakt om deze maatregelen op te volgen. Essaco bekijkt de situatie per dag aan en neemt de maatregelen erg serieus.

Wij blijven voor nu geopend op onze gebruikelijke openingstijden en zijn bereikbaar via e-mail en telefoon. U kunt ons bereiken via info@essaco.com en 0187-481624. Bestellingen kunnen geplaatst worden via e-mail en onze website https://essaco.com/. Levering gebeurd volgens onze normale leveringsindicatie, mocht er vertraging zijn wordt u direct op de hoogte gesteld hiervan.

Wij werken in ploegendiensten om zo de hygiëne te bewaren en contact te minimaliseren, hier zou u als klant geen last van moeten hebben. Wanneer de situatie zich wijzigt in de toekomst wordt u hiervan op de hoogte gehouden. Wij hopen op uw begrip en hopen u in goede gezondheid te spreken en/of te zien in de toekomst.

 

10 % korting op het hele Cutter&Buck assortiment met de kortingscode MAART10

In 1989 is Cutter & Buck opgericht uit een passie voor golf en de liefde voor het buitenleven. Door de steeds veranderende weersomstandigheden in de Pacific Northwest is er met ieder artikel uit de uitgebalanceerde collectie rekening gehouden met de elementen van de natuur. De lifestyle-collectie geeft op een speelse manier een draai aan de klassiek georiënteerde artikelen.

Eindelijk is de nieuwe Jobman catalogus er, dubbeldik en boordevol nieuwe artikelen!

Klik hier om de catalogus te bekijken. Het hele assortiment van Jobman bekijken? Klik hier! 

Nieuwe artikelen Clique en Cutter & Buck

Dit voorjaar zijn er weer een aantal nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment van Clique en Cutter & Buck. In de Clique collectie zijn o.a. artikelen toegevoegd gemaakt van Organic Cotton en/of Spun Dye. Het organisch katoen zorgt voor een beter milieu maar mét hoog draagcomfort. Spun Dye is een techniek waarbij minder water wordt verspild dan bij een normaal proces. Daarnaast zijn er een aantal tassen toegevoegd aan het assortiment die PVC-vrij zijn. Bekijk hier de catalogus.

Cutter & Buck heeft dit voorjaar haar assortiment uitgebreid met diverse artikelen. Prijslijsten zijn op te vragen via info@essaco.com. Bekijk hier de catalogus.

RWS Signaal Collectie van Wear4Workers

Bijna alle RWS signaal artikelen worden zowel in het oranje als in het geel geleverd. Hiermee lopen we alvast vooruit op de kleurwijziging die o.a. voor werkzaamheden op en bij het spoor gaan gelden

De artikelen zijn allemaal voorzien van een normering. De artikelen beschikken over de volgende normeringen:

- EN ISO 20471:2013 Klasse 1
- EN ISO 20471:2013 Klasse 2
- EN ISO 20471:2013 Klasse 3

Interesse ? Klik hier om de collectie te bekijken!

Clique heeft nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment!

Nieuwe producten Clique

De nieuwe collectie bestaat onder andere uit een aantal t-shirts, jassen en sweaters! Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor het nieuwe assortiment óf klik hier om het gehele Clique assortiment te bekijken!

Nieuwe PKA lijn: Flexolution

Een flexibelere lijn dan deze is bijna onmogelijk! De nieuwe Flexolution collectie is zeer duurzaam en met zijn gewicht van 250 g / m² is deze erg comfortabel om te dragen. De flexibele en rekbare inserts zorgen voor optimale bewegingsvrijheid.

Bekijk hier de artikelen van deze collectie!

Jobman Practical

Jobman blijft ook niet achter met nieuwe producten! Jobman Practical is werkkleding is, zoals de naam al doet vermoeden, het meest praktische niveau binnen de JOBMAN collectie.

De Practical kleding is van dezelfde hoge kwaliteit die u van JOBMAN gewend bent maar met minder extra opties en details. De kleding is met name gericht op de markt waarbij prijs het allerbelangrijkste is.

Bekijk hier de artikelen van deze collectie!

Wil je elke maand op de hoogte blijven van ons nieuws? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief, klik hier op de link om je in te schrijven.


Nieuwsbrieven archief:

Copyright © 2021 Essaco B.V. All rights reserved.